Dissabte 15 de març, excursió pel riu Set!!!

el parralet

El proper dissabte 15 de març, Turisme d’Alfés juntament amb l’associació de dones d’Alfés “la Timoneda”, organitzem una sortida pel riu Set.

Aprofitant que el riu porta aigua i que darrerament s’ha creat un tram nou de la via verda que transcorre paral·lel al riu, ens hem decidit a fer una visita a aquest espai històric i natural tant nostre.

El punt de trobada serà davant del Bar Casal d’Alfés a les 8:45. Anirem amb cotxes fins al punt d’inici, al lloc anomenat “la secleta”, a mig camí de Sunyer. Allí començarà l’excursió que passarà per llocs tant emblemàtics com són la basseta de les raboses, el “Parralet”, el toll de la bomba, les restes del pont medieval, el Molí del Fanxiguet, la Peixera Petita, el pont de fusta, la “secla” i acabarà a la Peixera Gran, aquí uns quants cotxes ens recolliran i ens portaran al poble. També hi ha la possibilitat, si hi ha forces, gent i ganes, de visitar la Balma de la Peixera (on hi ha les pintures rupestres) i la cabana del picapedrer d’Aspa, tot dependrà de com anem de temps. A part de visitar aquests llocs, també gaudirem de l’espai natural del Set, ecosistema únic a la zona, hàbitat d’aus i de mamífers singulars, difícils de veure en altres llocs del Segrià i les Garrigues.

En total farem uns sis quilòmetres, entre parades i explicacions, es preveu que estem tot el matí. La visita és totalment gratuïta i es recomana portar bon calçat i aigua.

Animeu-vos!!!

cartell excursió Set

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s