Recull de premsa

El 09 i el 16 d’abril de 2016, l’Escola d’Alfés celebra el seu 25é aniversari. El TN Comarques de Tv3 en va fer ressò amb un reportatge del centre, on hi podreu veure com és un dia en una escola rural. Aquí en teniu l’enllaç:

“25 anys de l’Escola d’Alfés”

 

Durant el mes d’octubre de 2015, s’ha emès a la Xarxa de televisions locals, i dins del nou programa “Carreteres”, el reportatge que van fer a l’aeròdrom d’Alfés a l’Ignasi Espasa. Carreteres és una sèrie documental que retrata unes infraestructures catalanes, les carreteres, a partir de la història dels seus protagonistes. Es tracta d’un diàleg que va més enllà de la mobilitat i que abasta la història, l’ecologia o la memòria col·lectiva, entre altres aspectes.

“Carreteres”

Al 17 d’agost de 2015, el Programa “País Km0” de la Xarxa de televisions locals,  va emetre l’entrevista que ens va fer, Lleida Tv, al polvorí de l’aeròdrom militar d’Alfés. Aquí teniu l’enllaç per si la voleu veure.

“País km0”

El passat divendres 28 d’agost de 2015 a Alfés és va celebrar la clausura de Sardanes a la Fresca, aquí teniu la públicació del Som Garrigues.

“Somgarrigues”

El passat mes de novembre de 2013, un equip de Lleida Televisió, va acompanyar-nos en una visita a l’aeròdrom d’Alfés per fer-nos un reportatge pel programa “La 7mana a ponent” que s’emet per la Xarxa de televisions locals. Aquí en teniu l’enllaç per si el voleu veure.

“La 7mana a ponent”

El 26 de gener de 2014, Alfés va ser la recomanació del suplement Lectura, que publica els diumenges el diari Segre. Aquí teniu l’enllaç per si el voleu veure.

Lectura del diari Segre

El dilluns 27 de gener de 2014, la possibilitat de crear una via verda que faci tot el recorregut del riu Set, des de Sant Miquel de la Tosca al Segre, apareixia al diari Bon dia, era la llavor de la creació de la Ruta del riu Set al seu pas per Alfés. Aquí hi teniu l’enllaç.

diari Bon dia

L’edició de la primera quinzena del mes de març de la publicació comarcal Somgarrigues, s’ha fet ressó del projecte Turisme d’Alfés i de les seves rutes. Aquí en teniu l’enllaç.

Somgarrigues

 En l’edició de la segona quinzena del mes de març de la publicació comarcal Somgarrigues, hi podem trobar una foto i un text referint-se a l’excursió pel riu Set, feta el passat 15 de març de 2014.

Somgarrigues

Durant el mes d’abril de 2014, el programa “el Foraster” de TV3, va aterrar a Alfés per rodar un dels seus capítols. Aquí en teniu el resultat.

Deixa un comentari